Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o.
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 4-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
Bovenstaand All-in arrangement is €99,50 per persoon.
Vanaf 1 februari 2024 is onze prijs €105,- per persoon.
Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.
Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)
Uw Ticket to Taste
01-04-2024 t/m 30-06-2024
Dit jaar vieren wij onze 10e verjaardag!
Alle gerechten van dit menu, zijn gebaseerd op klassiekers
van de afgelopen 10 jaar!
Welcome
Als Welcome is er de HapjesAbri gebaseerd op menu 28 maar dan in een Zuid-Amerikaans thema. Een soes met gepofte quinoa met een vulling van mais, een groene peper gedipt in witte chocolade en sinaasappelzeste en een flesje gevuld met een mole gazpacho. Hierbij komt een broodje van chimichurri met knoflookolie en kruidenzout.
Starter
De eerste gang is de ‘Starter’ welke is gebaseerd op menu 11 maar dan in een nieuw jasje namelijk met gevogelte. Dit uit zich in een terrine van gevogelte met een eigeelvulling en omwikkeld met rookvlees. Hierbij komt een lentesalade, eigeelspeculaasmayo, wafel, preimousse en een krokante strik.
Entree
De entree is gebaseerd op menu 27. Het gerecht bestaat uit een rouleau van zalm met daarop een gebrande misosabayon en een geroosterd bloemkoolroosje. Op de rand van het bord komen blokjes gelei van blauwe bes en vadouvan, een crème van avocado en broccoli en chips van gebakken banaan. Dit gerecht wordt geserveerd met een soep van o.a. geroosterde prei. Hierbij wordt een smaakzakje gegeven (gevuld met een mix van roze peper, venkel en dragon) waarmee de gast kan smaakhengelen, één van onze klassiekers.
Maincourse
Het hoofdgerecht is een herziene versie van het hoofdgerecht van menu 4. Dit vertaald zich tot een diamanthaas geserveerd met pompoenjus, hierbij een puree van hete bliksem met een frisse appelsalade, uienkrokant en een groente boeket. Hierbij komt een caisse gevuld met runderstoof en geroosterde zilverui.
Dessert
De bokkenpoot uit menu 31 komt terug in het dessert in de vorm van een bokkenpoot gevuld met een crème van cacao en vanille. Deze wordt geserveerd op een witte chocolade mousse met gelei van drop. Hierbij komt een bakje van tuille en chocolade gevuld met een confit van sla en een bonbon van passievrucht.
Als afsluiter het Koffiemoment, geserveerd vanuit ons restauratiekarretje, bestaande uit; een mini kopje koffie met Haagse bluf in combinatie met een mini garde met chocolade bietenmousse of een pindakaaslolly. Daarbij serveren we een fantastisch (mini) glaasje van Van Kleef.
De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar zal wel regelmatig instappen tijdens de culinaire ritten.