Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o.
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 4-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
- Bovenstaand All-in arrangement is €99,50 per persoon.
Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.
Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)
Uw Ticket to Taste
vanaf 4-7-2022
Welcome
Op tafel staat de Hapjesabri, die in het teken staat van de tuin: een bloempotje met daarin gerookte mozzarella, een hartige tuinbonenmuffin en een tuinkruidenpanna cotta, welke wordt geserveerd met een Huysgemaakt OnkruidBroDo met een creme van bladzuring.
Starter
De eerste gang is de ‘Starter’ dat zich vertaald in een marbré van poulet en harissa, een aardappeltruffelsalade met gemarineerde doperwten en dropgel. Het geheel wordt geserveerd op een bodem van bladerdeeg met bovenop een hartige tuille.
Entree
Prei-mosterd soep met spiraalrol van heekfilet en zalm met een preijstbombe (een bolletje van rijst en geroosterde prei) en een eat-me-krokant als zijnde garnituur. Aan tafel kunt u "smaakshaken" (oftewel uw eigen kruidenolie maken om de soep nóg hoger op smaak te krijgen).
Maincourse
Kalfssukade met roze peper&gorgonzola saus en een stamppot van zoete aardappel, omringt door gegrilde courgette. Daarbovenop vindt u een warme salade van wortel en bonen met een golfkrokant.
Dessert
Uiteen gespatte rode saus met een dubbellaags taartje van sinaasappel, gele room en Oreo mousse met rozensmaak. Geserveerd met een cacao meringue garnituur en een geïnjecteerde aardbei.
Als afsluiter het koffiemomentje: Een Haags bakkie (ijskoffie) met een passievruchtchocolade lolly of komkommerspekkie aan stokkie en een likeurtje van Van Kleef.
De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar zal wel regelmatig instappen tijdens de culinaire ritten.