Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o.
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 4-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
Bovenstaand All-in arrangement is €105,- per persoon.
Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.
Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)
Uw Ticket to Taste
01-07-2024 t/m 30-09-2024
Welcome
Als Welcome is er de HapjesAbri gebaseerd op het land (W)India. Indiase ingrediënten in een (Pierre) Wind(iaans) jasje. Een pani puri met een koud soepje van chili mango, een pandancake met serehcreme en een ode aan spekkoek, in de vorm van een rendang ei. Hierbij komt een Tandoribroodje met mango zout en kruidenolie.
Starter
De eerste gang is de ‘Starter’ dat bestaat uit een gebakje van paté met een cremeux van knolselderij en een saus van aceto balsamico. Hierbij wordt een roosje van gerookte kip met piccalily geserveerd.
Entree
De entree is een doperwtensoep geserveerd met een rouleau van witvis. Door middel van de smaakhengel, kunt u het gerechtje naar eigen wens hoger op smaak brengen.
Maincourse
Het hoofdgerecht bestaat uit een combinatie van Stoofidos (stoofvlees in de vorm van een tournados) en eendenborstfilet. Als garnituur serveren wij een gefrituurde pannenkoek met daarin een parelcouscous salade. Het gerecht wordt afgemaakt met een jus van aardpeer.
Dessert
Het dessert is een taartje van bakbanaan met een dun laagje beurre noisette, kamille mouse en gemarineerde peer. De sauzen van passievrucht en zoete aardappel/sinaasappel maken het gerechtje compleet.
Als afsluiter het Koffiemoment, geserveerd vanuit ons restauratiekarretje, bestaande uit; een mini kopje koffie met Haagse bluf, geserveerd met een aan tafel gevulde cannoli. Daarbij serveren we een fantastisch (mini) glaasje van Van Kleef.
De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar zal wel regelmatig instappen tijdens de culinaire ritten.