Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o.
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 4-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
Bovenstaand All-in arrangement is €99,50 per persoon.
Vanaf 1 februari 2024 wordt onze prijs €105,- per persoon.
Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.
Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)
Uw Ticket to Taste
9-10-2023 t/m 31-12-2023
Welcome
Op onze hapjesabri hebben wij diverse welkomsthapjes in het thema van "snoep-goed" en een broodje van speculaas en tomaat.
Starter
De eerste gang is de ‘Starter’ welke zich vertaald in een salade van rettich, met daarop een taartje van gebraiseerde zalm met ingelegde groente. De komkommer-chili mayonaise in visvorm maakt het gerecht compleet.
Entree
Aan tafel schenken wij een paprikasoep. Op uw bord vindt u een brioche van chorizo, gevuld met aardappel-kaaspuree, gegarneerd met een bietenroos. Zelf kunt u het gerecht voorzien van een knoflook-thijm crumble, door te gaan "smaak hameren".
Maincourse
Als hoofdgerecht serveren wij een plakje sousvide gegaarde zijlende (soort tournedos) in combinatie met wildstoofvlees. De groenten aardpeer, pastinaak en wortel zijn de garnituren. Het geheel word afgemaakt met stoofjus.
Dessert
Op een standaard van blauwe bessen meringue, serveren wij een halve bol van kalamansi (citrusvrucht) met een sinaasappelmousse en geleilaag van mandarijn.
Als afsluiter serveren wij ons koffiemomentje, welke bestaat uit een vloeibare appeltaart in combinatie met koffie, welke u door middel van "smaakshaken" zelf kunt voorzien van een extra smaak. Daarbij serveren wij een likeur van Van Kleef.
De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar zal wel regelmatig instappen tijdens de culinaire ritten.