Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o.
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 5-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
- Bovenstaand All-in arrangement is €99,50 per persoon.
Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.
Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)
Uw Ticket to Taste
v.a. 31-05-2023
Welcome
Op onze Abri hebben wij een zwart olijvenstoombroodje met een witte bonen burgertje, zuurkool venkelsalade, rode kool appel mayo, olijven sambal en een udon stick. Daarnaast een Huysgemaakt broodje van geroosterde prei met bieslookolie en vanille zout.
Starter
De eerste gang is de ‘Starter’ welke zich vertaald in salade van aangemaakte couscous, geserveerd met zalmrilette in een krokant jasje, op een gel van augurk en bloemkoolcrème.
Entree
Aan tafel schenken wij een tomatendragon soep. Op uw bord een ravioli gevuld met chiliananas, furikakezwartekleefrijstsesamballetje, peultjes en een ananas chip. Voor extra smaak kunt u zelf smaak shaken.
Maincourse
Als hoofdgerecht hebben wij zijdelende sous-vide gegaard, geserveerd op een bedje van runderstoof welke is gearomatiseerd met Haagse hopjes en sinaasappel. Hierbij komt rendangspitskoolgratin, gegrilde courgette, zoete aardappelrondjes, kastanjechampignonprikker, broodcirkel en stoofjus.
Dessert
Een Huysgemaakte magnum met een bavarois van knolselderij, peer en limoen met buitenkant van witte chocolade. Daarnaast serveren wij een pindakaasblondie, een meloenroos op een spiegel van gebrande citroenmeringue en een chocovlinder.
Als afsluiter het koffiemomentje bestaande uit een ton sur ton van koffie.
De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar zal wel regelmatig instappen tijdens de culinaire ritten.