Hoftrammm
  • Hoftrammm
  • Diner
  • Reserveer
  • Route
  • Afhuren
  • Events
  • Vragen?
  • Trammmhuys

Menu

Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o. 
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 5-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
Bovenstaand All-in arrangement is €109,50 per persoon 

Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.

Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)

Uw Ticket to Taste
(van 1 oktober tot en met 31 december)

Abri
Als welkom serveren we een Abri geïnspireerd op de Herfst. Een boswandeling (Brandnetelpazcho),
zoetpittige geroosterde muffin en Patatas Bravas 3.0, met daarbij champignonbrood en herfsttheezout met kruidenolie.

Welcome
Als welkomstgerecht serveren wij een zalmmisu, met daarbij een kaasvlinder.

Starter
Als starter serveren wij een rolletje van flinterdunne entrecote gevuld met gevogelterilette, wortel en haricots verts, met daarbij rode, gemarineerde bietcarpaccio, een salade van truffelrijst, stokzwammen, getourneerde courgette en cola-popcorn. 

Entree
Bij het tussengerecht serveren wij zoete aardappelsoep met kokosroom. In het bord gebakken spinazieknoflook en gepofte zoete aardappel en tomaat. Op een kaaschip met daarop een grote, knapperige soezenbloem. Daarin een uitgestoken kaasspinazieblad lavasflik.

Maincourse
Het hoofdgerecht bestaat uit een RunderKnolselderijstoofpot met gebraisserde ui ‘on top’ in een pannetje geserveerd. Met daarbij aardappelgehakttortilla, pompoenroos, pastinaakhutspot, spruitjes
aan een stokje en een strik van loempiavel.

Dessert
We serveren een dessert geïnspireerd op het klassieke puddingbroodje. Maar, dan geheel anders. Een rijkgevulde brioche vormt de basis, met daarop een bavarois van alcoholvrije huisgemaakte 'Baileys', appelmousse en ingelegde appel. Het geheel wordt aangevuld met gele room, bessentapioca, en een krokante sesamtuile. 

 Als afsluiter serveren wij Haags Bakkie met Haagse Bluf en een fantastisch (mini) likeur glaasje van Van Kleef.

Executive chef-kok Pierre Wind

De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar stapt met enige regelmaat in tijdens de culinaire ritten.

Wij zoeken horeca toppers!
Nederlands English
Reserveer nu! Cadeaubon kopen? Bijzonder Dineren
  • | Wall of Fame
  • | Disclaimer
  • | Contact
  • | Vacatures
  • | Algemene voorwaarden
  • | Privacy verklaring

Copyright 2025 Hoftrammm   |   Realisatie: JEM-id