Het arrangement bestaat uit:
- 2,5 uur culinair verblijf aan boord van Hoftrammm en rondrit door Voorburg, Den Haag, e.o.
- Feestelijk aperitief, welkomsthapje en heerlijk Hoftrammm brood
- Voortreffelijk 4-gangen menu, samengesteld door Pierre Wind
- Bijpassend wijn-, Haags Speciaalbier- of non-alcoholisch Happy Drinks arrangement
- Afsluitmomentje met (koffie)likeur van Van Kleef
Bovenstaand All-in arrangement is €99,50 per persoon.
Vanaf 1 februari 2024 wordt onze prijs €105,- per persoon.
Tijdens de reservering op deze website, kunt u uw wensen betreft bepaalde diëten en aangaande de veel voorkomende allergenen opgeven. Wij werken in ons kookatelier met de veertien bekende allergenen: onder andere met glutenbevattende granen, ei, schaal- en weekdieren, vis, pinda's, noten en soja.
Voor onze gasten, die geen vlees en/of vis in het menu wensen, graag vegetarisch of veganistisch eten, bieden wij graag een passend alternatief. Uw voorkeur kunt u aangeven bij uw reservering. Meer informatie hierover verstrekken wij graag op aanvraag per email: (info@hoftrammm.nl)
Uw Ticket to Taste
1-1-2024 t/m 31-3-2024
Welcome
In onze hapjesabri vindt u een ton sur ton van groene asperge en een dragonbroodje met laurierolie en sojazout.
Starter
De eerste gang vertaald zich in een taartje van bladerdeeg met gerookte zalm, groene kool en slamousse. Dit wordt geserveerd met komkommer-appelroom, ingelegde rettichtoren en een spiegel van peterseliewaterkers saus.
Entree
Aan tafel schenken wij een bouillon van wortelloof. Het gerecht zelf bestaat uit een gehaktwafel, mosterdflan, getourneerde bospeen en een Hoftrammm-soepstengel 3.0. Hierbij worden peper- en zoutchips geserveerd, welke u als gast kan "smaakhameren".
Maincourse
Als hoofdgerecht serveren wij een tartelette met kalkoenstoof, in combinatie met sous vide gegaard rundvlees (zijlende). Op het bord vindt u tevens een coulis van rode kool, een gele bietenrolletje, aardappel gratin en een gevulde tomaat. Het geheel wordt geserveerd met een knoflook saus.
Dessert
Het dessert bestaat uit een taartje dat o.a. gevuld is met kersencake, kalamansi-gel en een tonkabonen cremeux. Het geheel is omwikkeld met een wirwar van chocolade. Hierbij komt een panna cotta van kastanje en cacao met chocolade bladeren, afgemaakt met een komma van kersen-chocosaus.
Als afsluiter het Koffiemoment, geserveerd vanuit ons restauratiekarretje, bestaande uit; een mini kopje koffie in combinatie met een mini garde met vanilleslagroom en knettersuiker. Daarbij serveren we een fantastisch (mini) glaasje van Van Kleef.
De ondernemer van Hoftrammm is Bobby van Galen. Pierre Wind is als Executive Chef, verantwoordelijk voor de gerechten en de uitvoering hiervan. De gehele menucyclus komt van zijn hand. Als culinair eindverantwoordelijke is hij niet dagelijks aanwezig in de tram, maar zal wel regelmatig instappen tijdens de culinaire ritten.