De eerste officiële rit staat gepland op zondag 11 mei as (moederdag)! Om 16:00 uur zal vanaf kerkplein, de eerste rondrit van Den Haag, richting Scheveningen gaan plaatsvinden. Aan boord zal het 4 gangendiner bereid en uitgeserveerd worden, terwijl de stad aan je voorbij trekt!
Het is vanaf heden mogelijk om te reserveren via deze site op www.hoftrammm.nl/reserveren of koop een cadeaubon voor één van de ritten via info@hoftrammm.nl
ierre Wind zal vanaf vandaag, officieel de functie van Executive Chef van Tramrestaurant hoftrammm vervullen! TV-kok, kookentertainer en rashagenees Pierre Wind is befaamd door zijn bevlogenheid en is benaderd omdat hij met zijn creatieve gerechten Tramrestaurant Hoftrammm nog unieker kan maken. Pierre is aangesteld als culinair eindverantwoordelijk, dus de betrokkenheid is groot en het menu is van zijn hand. Pierre Wind is niet permanent in het rijdend restaurant aanwezig, maar zal wel regelmatig instappen!
Klik hier voor een fragment uit "Vandaag de dag" waarin Pierre enthousiast verteld over zijn bijdrage aan dit concept!
Vandaag heeft Tramrestaurant Hoftrammm zijn gereviseerde draaistellen weer terug. Hiervoor moest de tram in zijn geheel omhoog geplaatst worden, zodat de draaistellen er weer onder gezet konden worden. Er is maanden gewerkt aan de draaistellen, die er o.a. voor moeten zorgen dat de rit aangenaam en soepel verloopt!
Er wordt keihard gewerkt, om Tramrestaurant Hoftrammm op de rails te krijgen (zie foto). De banken zijn gemaakt, de plafondplaten worden op maat gemaakt, de bekabeling voor de lampen worden getrokken en ook de wandbekleding is uitgekozen. Dit is echter nog niet te zien op bijgevoegde foto, want ...lees verder
De afgelopen weken is er hard gewerkt om de tram te reviseren, maar vanaf komende week is het de beurt aan de interieurbouwer en zijn team, om de tram daadwerkelijk te verbouwen tot rijdend een restaurant. De eikenhouten ondervloer is momenteel geleverd. Hiervan worden planken van ...lees verder
De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de ombouw van het voertuig 3035. Langzamerhand verandert de tram, in enkele weken tijd, in een tramrestaurant. Dit is nu wellicht moeilijk voor te stellen, maar de fundering hiervoor ...lees verder
Tramvoertuig #3035 wordt langzaam getransformeerd tot Tramrestaurant Hoftrammm. In de spuitkabine van HTM is keihard gewerkt aan het uiterlijk van de tram. Na het schuren en plamuren is lees verder...
Op vrijdag 24-1 is Tramrestaurant Hoftrammm gereed gemaakt voor vertrek naar de remise Zichtenburg. Hier zal de tram geschuurd en gespoten worden. In welke kleur lees verder...
Op vrijdag 10 januari is het project fysiek van start gegaan. Het project "crowdfunding" is geslaagd en daarmee is automatisch het volgende project gestart: de verbouwing! Na een algehele inspectie is bekeken in welke conditie het voertuig verkeert. De ramen zijn verwijderd, de raamkaders zijn nagekeken en waar nodig bijgewerkt. De stoelen...lees verder
Op vrijdagavond 10 januari 2014 is de crowdfunding van Tramrestaurant Hoftrammm geslaagd! Ruim 160 investeerders hebben hun vertrouwen in het plan onderstreept met een investering via het crowdfundingplatform CrowdAboutNow. Hiervoor enorm veel dank!
De crowdfundingcampagne loopt overigens nog tot 31-1-2014 door! Zie voor meer informatie de crowdfundingpagina.
Na ruim 2 jaar voorbereiden, is nu het moment aangebroken om te starten met het verbouwen van de tram. Updates volgen op deze pagina!
Voor deze culinaire tram, zijn we op zoek naar medewerkers voor de bediening en de keuken. Wil je meebouwen aan het succes van dit unieke project? Dit is je kans. Tramrestaurant Hoftrammm heeft de volgende posities vrij.. Lees verder